Ervaren recruiter
publieke sector; mkb; overig
Interne functies
Ervaren
Dordrecht
32 - 40 uur
Ben jij de recruiter die wij zoeken en wil je bijdragen aan de verdere groei van Verstegen?

Om onze groei voort te zetten en ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ervaren recruiter die ons helpt het beste talent aan te trekken.  Bij Verstegen Accountants ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces. Bij ons krijg je de kans om mee te bouwen aan een sterke organisatie met een uniek samenwerkingsplatform. We bieden een dynamische en professionele werkomgeving, waarin je volop mogelijkheden krijgt voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Bij Verstegen draait alles om het aantrekken van het beste talent in accountancy en andere sectoren. Je bouwt en onderhoudt daarom een uitgebreid netwerk van potentiële kandidaten en relaties op. Dat doe je via diverse kanalen zoals sociale media, vacaturebanken en zoek je actief bij netwerkbijeenkomsten naar talent. Je begeleidt vervolgens kandidaten door het hele selectieproces, van het eerste contact tot aanname. Uiteraard zoek je naar en ontwikkel en implementeer je daarbij effectieve wervingsstrategieën in samenwerking met leidinggevende partners, zodat we de juiste kandidaten kunnen aandragen. Samen met onze afdeling communicatie help je mee ons werkgeversmerk te versterken. En door recruitmentdata te analyseren en te rapporteren, blijf je voortdurend verbeteren en optimaliseren. Op deze manier zorg jij er binnen Verstegen voor dat we altijd de beste mensen hebben om onze doelen te bereiken en de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van onze afdeling personeelszaken en met de leidinggevende partners om ervoor te zorgen dat wij altijd de beste mensen op de juiste plek hebben.

Wat jou kenmerkt

In onze teams hebben wij altijd ruimte voor diverse professionals, maar binnen dit profiel zijn in het bijzonder onderstaande competenties en kwaliteiten belangrijk

Gedreven
Je bent een gedreven professional. Analytisch sterk maar ook pragmatisch ingesteld. Je bent collegiaal, communicatief sterk, integer, zorgvuldig en flexibel.
Ervaring
Uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en actuele wervingsmethoden.
Communicatief
Sterke netwerk- en communicatievaardigheden.
Integer en professioneel
Hoge mate van integriteit en professioneel gedrag.
Proactief
Proactief, resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken.

Daarnaast beschik je over:

Ervaring met het gebruik van recruitmentsoftware en sociale media platforms.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Je hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring in recruitment, bij voorkeur binnen de accountancy- of financiële sector.

“Wij houden bij Verstegen van een persoonlijk benadering, dat zie je ook terug in onze wervingsprocedures. We kijken naar de persoon en zijn/haar kwaliteiten en denken in mogelijkheden. Daarnaast krijg je zelf als werknemer bij Verstegen veel vrijheid en we zijn een platte organisatie waarin je jezelf kunt zijn, dat vind ik zelf heel prettig werken.”

 

Marenthe Witte

Voorwaarden

Persoonlijk maatwerk is onze standaard en dat geldt ook voor de arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, maken wij een passend voorstel. Voor meer informatie of vragen kan je uiteraard ook even bellen met Lynette van der Burg of Marenthe Witte, die je met hun eigen ervaring enthousiast kunnen vertellen over deze rol.

Een fijne werkomgeving

Bij Verstegen zijn we collegiaal, heerst er een informele werksfeer en is er ruimte voor ontspanning.

Waardering en beloning

Jouw inzet en prestaties worden beloond. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gezonde balans

Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé kan een uitdaging zijn, dus wij helpen jou daar graag bij! Zo ben je productiever en kan je blijven genieten van je vrije tijd.

Intern opleidingsprogramma

Je krijgt toegang tot een breed intern opleidingsprogramma om je op zowel vakinhoudelijk- als op vaardigheidsniveau te kunnen ontwikkelen.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op

Wij kijken er naar uit om persoonlijk kennis te maken. Tot snel!

Koffie /
Kennismaken
Job alert

{{choice_made}}

Kennismaken of een dagje meelopen? Kies welke je het meest aanspreekt en we nemen contact met je op.

Koffie & Kennismaken
Dagje meelopen

Jouw gegevens

Selecteer de datum dat je mee wilt lopen

We zijn je aanvraag aan het verwerken.

Je aanvraag is verwerkt.
Wij komen hierop terug met een bevestiging of alternatieve datum.

Versturen
Sluiten

Job alert

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij Verstegen? Meld je dan aan voor onze job alert.

Interesses

{{filter.naam}}

{{optie}}

{{optie}}

Gegevens

We gebruiken deze gegevens om je te contacten wanneer er een vacature geplaatst is die interessant voor jou is.

Je gegevens worden verwerkt...

Je bent ingeschreven voor de job-alert!

Volgende
Versturen
Sluiten