HomeSectoren

Mkb
Verstegen: de juiste sparringpartner bij kansen en uitdagingen

Als ondernemer houdt u van kansen en durft u risico’s te nemen. Inzicht in de financiële status van uw onderneming vormt de basis voor beslissingen en geeft rust. Onze financiële specialisten staan elke dag voor u klaar, of u nu regionaal, landelijk of internationaal opereert. Ze bieden hoogwaardige dienstverlening waar u op kunt vertrouwen. We leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij wat u nodig heeft, van boekhouding tot fusies en overnames. Dit doen we met aandacht voor zowel de mkb-ondernemer als de onderneming, de operationele processen én de strategische positie van uw onderneming.

Altijd op maat

Wij begrijpen dat u waarde hecht aan duidelijke dienstverlening en aan één vast aanspreekpunt. Onze relatiebeheerder staat voor u klaar en leert uw onderneming graag goed kennen. Onze adviezen zijn op uw situatie afgestemd: praktisch of meer strategisch en altijd op maat. Op betrokken wijze bedienen we ondernemers in diverse sectoren, met een breed palet aan diensten in het mkb.

Zo zijn onze professionals gespecialiseerd in het samenstellen, beoordelen of controleren van jaarrekeningen. Ook kunnen wij belastingaangiften verzorgen en bieden wij ondersteuning bij HR-zaken, boekhoudkundige software en salarisadministratie. Tot slot verstrekken wij advies over uiteenlopende vraagstukken op het gebied van bedrijfseconomie, fiscale aangelegenheden en juridische kwesties. Wat u ook wenst, bij Verstegen staan we voor u klaar.

Dichtbij en betrokken

Onze goed opgeleide professionals gaan graag voor u aan de slag. We helpen richting te bepalen en zijn uw sparringpartner als u hobbels tegenkomt. We zijn dichtbij, betrokken en bieden zekerheid door financieel inzicht en te helpen bij het verzilveren van uw kansen. Maak gebruik van onze expertise en kies voor persoonlijke en professionele ondersteuning op maat. Wij vertellen u graag meer!

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Drs. Arie Vat RA
Telefoon: 06 - 11 01 28 62
Drs. Cecile Ouwerkerk-van der Heiden RA
Telefoon: 06 - 51 35 25 54
Drs. Arie Vat RA
Telefoon: 06 - 11 01 28 62
Drs. Cecile Ouwerkerk-van der Heiden RA
Telefoon: 06 - 51 35 25 54