HomeSectoren

Overheid & Lokaal bestuur
De ruggengraat van een stabiele samenleving

Een goed functionerende overheid vormt de ruggengraat van een stabiele samenleving en is essentieel voor vertrouwen in de samenleving en een gezonde economie. Overheden staan voor toenemende taken en uiteenlopende uitdagingen. Het lokaal bestuur staat dicht bij haar inwoners en heeft daardoor een directe impact op hun dagelijks leven. Betrouwbaarheid en transparantie zijn hierbij de sleutelbegrippen. Door onze focus op de publieke sector begrijpen wij als geen ander wat u bezighoudt. Door onze diepgaande kennis en ervaring kunnen wij u deskundig en waardevol advies geven.

Met jarenlange ervaring in controle, ondersteuning en advies, staan wij garant voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van accountancy en de daaraan gerelateerde services voor de publieke sector. Wij denken mee, ondersteunen en ontzorgen bij de uitdagingen die u tegenkomt. We staan paraat voor gemeenten, samenwerkingsorganisaties, stichtingen en verenigingen. We werken met een breed scala van organisaties, zoals sociale werkvoorzienings- en leerwerkbedrijven, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten, GGD’s en ambulancevoorzieningen. Ook maatschappelijk werkorganisaties, welzijnsstichtingen, schoolbegeleidingsdiensten en andere (gemeentelijke) samenwerkingen weten ons te vinden voor de uitvoering van uiteenlopende gezamenlijke taken.

Wij koesteren onze ervaring en bouwen deze graag samen met u verder uit.


“Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij uw partner in transparant advies en betrouwbare dienstverlening voor de publieke sector.”

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Wayne de Vries RA
Telefoon: 06 - 82 95 14 43
Drs. Jaap Schot RA
Telefoon: 06 - 57 08 95 90
Wayne de Vries RA
Telefoon: 06 - 82 95 14 43
Drs. Jaap Schot RA
Telefoon: 06 - 57 08 95 90