Home 5 Diensten

Kwaliteit en service

We bieden een breed scala aan diensten met bijhorende relatiebeheerders, adviseurs en specialisten. Door de korte lijnen en platte organisatiestructuur kunnen onze collega’s makkelijk vraagstukken aan elkaar voorleggen en uw bedrijf of organisatie samen verder helpen!

Audit & Assurance
Als ondernemer of bestuurder is er veel wat uw aandacht vraagt. Met Verstegen verzekert u zichzelf van betrouwbare cijfers en daarmee rust en zekerheid.
Fiscaal & Juridisch advies
We zijn altijd op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving rond de fiscaliteit. Onze goed opgeleide adviseurs weten deze kennis te vertalen in helder en praktisch fiscaal advies.
Accountancy
Als bestuurder of ondernemer staat u voor grote vragen en uitdagingen. Betrouwbare informatie helpt om de juiste beslissing te nemen, net als deskundig advies en een goede sparringpartner.
Salarisadministratie
We volgen de steeds veranderende regelgeving op het gebied van salarisadministraties op de voet. Daardoor ontvangen uw medewerkers altijd accuraat en op tijd hun salaris.
HRM
HRM is een groot onderdeel van uw bedrijfsvoering en kan daarom ook behoorlijk wat tijd en energie innemen. Onze betrokken HR-specialisten nemen dit uit handen.
Duurzaamheid & Innovatie
In een wereld die steeds bewuster wordt van de impact van bedrijfsactiviteiten op mens en milieu, staan wij klaar om u te begeleiden in deze nieuwe fase van ondernemen.
Corporate finance
Het verkopen of overnemen van een bedrijf is geen alledaagse bezigheid, net als het uitvoeren van herstructureringen, fusies of het aantrekken van investeerders. Gelukkig kunt u vertrouwen op onze specialisten.
Financieel forensisch onderzoek
Als uw organisatie te maken krijgt met mogelijk onrechtmatige activiteiten waar geld bij betrokken is, vraagt dat om zorgvuldig en objectief financieel forensisch onderzoek.

 

Direct contact?

Wij helpen u graag met informatie over onze diensten, een persoonlijk advies op maat of andere vragen.