HomeDiensten

HRM
(Pro)actieve HR-ondersteuning voor ondernemers

Als ondernemer wilt u een soepele bedrijfsvoering. HRM is hier een groot onderdeel van en kan daarom ook behoorlijk wat tijd en energie innemen. Onze betrokken HR-specialisten nemen dit uit handen, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming.

Onze specialisten zijn niet alleen zeer ervaren en deskundig, maar ze zijn ook echt gepassioneerd in wat ze doen. Ze zijn er om u te adviseren of te ondersteunen op elk gebied van personeelszaken. Onze dienstverlening begint altijd met uw belangen voorop. Met een ondernemende geest en een hart voor onze opdrachtgevers, spreken wij de taal van uw bedrijf!

Onze diensten voor een solide professionele basis van uw HR

Heeft u geen eigen HR-adviseur en moet u HR-zaken ad hoc regelen? Helaas is dit vaak de realiteit voor ondernemers, terwijl een solide, professionele basis in HRM veel zorgen scheelt en vaak ook goedkoper is. Vooruitzien is regeren en dat geldt zeker ook voor uw HR-zaken. Met onze dienstverlening zorgen we ervoor dat u zich kunt focussen op de dingen waar u goed in bent.

 

"Wij zijn uw adviseur op alle disciplines binnen de HR-dienstverlening. We leveren advies en ondersteuning op maat, zodat u zich kunt richten op datgene waar uw aandacht en expertise ligt: ondernemen!"
Lisette Nieuwstraten

Wilt u …

  • Vandaag nog de basis van uw HR-zaken op orde te brengen?
  • Advies over een acuut probleem met een medewerker?
  • Een beleid op maat opstellen?
  • Een aanname of ontslag?
  • Een zieke medewerker begeleiden?
  • Een interim oplossing op uw locatie of een HR-project?

Zoek niet verder! Onze deskundige specialisten denken graag met u mee en leveren diensten aan organisaties en bedrijven in alle denkbare sectoren.

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Lisette Nieuwstraten BA
Telefoon: 06 - 43 07 90 87
Telefoon:
Lisette Nieuwstraten BA
Telefoon: 06 - 43 07 90 87