HomeDiensten

Audit & Assurance
Controle op cijfers

Als ondernemer of bestuurder is er veel wat uw aandacht vraagt. De spagaat tussen de korte en de lange termijn, de uitvoering en de kwaliteit van de strategie plus oog en oor hebben voor alle stakeholders. Vertrouwen op betrouwbare cijfers geeft rust en zekerheid. Daar zit de toegevoegde waarde van de audit & assurance van Verstegen accountants en adviseurs.

Wij voeren uw wettelijke en vrijwillige jaarcontroles integer en deskundig uit. Dat doen we voor ondernemingen die nationaal of internationaal zakendoen en voor organisaties in de publieke sector zoals zorg- en welzijnsorganisaties, woningcorporaties en gemeenten.

Een controleverklaring na de audit geeft zekerheid over de betrouwbaarheid van uw jaarrekening. Daarnaast geeft accountantscontrole inzicht in de verbetermogelijkheden van de bedrijfsprocessen. U krijgt overzicht in de uitdagingen, de kansen en de risico’s die er liggen.

Meer zekerheid en meer kennis

Onze aanpak is onderscheidend, mensgericht en wij maken gebruik van moderne audittechnieken. Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse sectoren en regio’s zijn we goed bekend met de specifieke aandachtspunten. Daardoor hebben we een brede blik en zijn we een waardevolle sparringpartner. We leren uw organisatie graag goed kennen, zodat we weten wat er speelt. Zo zijn onze adviezen altijd op uw situatie afgestemd.

Naast de controle van de jaarrekening bieden wij ook andere assurancediensten aan, zoals:

  • Het verstrekken van zekerheid bij subsidie- en rechtmatigheidsverantwoordingen
  • Controle of beoordeling van andere financiële verantwoordingen
  • IT-audits en ISAE 3402 rapportages
"We kijken breder dan alleen het controleren van de jaarrekening"
Wayne de Vries

Professioneel kritisch

Onze accountants en adviseurs zijn professioneel kritisch en dragen bij aan uw succes. We denken met u mee en we denken vooruit. Het gaat om uw organisatie, uw mensen en een bestendige, succesvolle toekomst. Daar werken we met plezier aan mee.

 

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Drs. Edzo van den Berg RA
Telefoon: 078 - 648 15 55
Wayne de Vries RA
Telefoon: 06 - 82 95 14 43
Drs. Edzo van den Berg RA
Telefoon: 078 - 648 15 55
Wayne de Vries RA
Telefoon: 06 - 82 95 14 43