HomeDiensten

Salarisadministratie
Uw salarisadministratie, onze zorg

Als ondernemer of organisatie heeft u misschien niet de tijd, kennis en/of ervaring om de salarisadministratie voor uw personeel in goede banen te leiden. Wees gerust; wij staan voor u klaar en nemen uw salarisadministratie graag uit handen. We volgen de steeds veranderende regelgeving op het gebied van salarisadministraties op de voet, zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen. Zo kunt u zich concentreren op uw core business en ontvangen uw medewerkers altijd accuraat en op tijd hun salaris.

Alle informatie binnen handbereik

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het uitbesteden van uw salarisadministratie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de hele administratie aan ons over te laten, of juist een gedeelte. Met ons moderne salarispakket heeft u altijd volledig inzicht in de gegevens van uw personeel, van verzuimregistratie tot aflopende contracten en jubilea.

Heeft u vragen over de cao, arbeidsrecht of de werkkostenregeling? Onze salarisadministrateurs zijn op de hoogte van alle brancheregelingen en actuele wet- en regelgeving én werken nauw samen met onze HR-adviseurs en fiscalisten. Bovendien zorgen wij voor strikte naleving van de cao van uw branche of bedrijf, zodat aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Liever advies op het gebied van HR-beleid, beloningsvormen of ziekteverzuim? Onze expertise reikt verder dan alleen salarisadministratie. We denken graag met u mee, zodat u met een gerust hart de juiste beslissingen kunt nemen.

"Met onze vlotte en nauwkeurige dienstverlening zorgen wij voor een soepele salarisverwerking, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw onderneming"
Sjoerd Kuiper

Wat kunt u van ons verwachten: 

  • Een vaste contactpersoon
  • Direct overzicht in uw situatie en altijd toegang tot uw gegevens
  • Juiste toepassing van wet- en regelgeving én specifieke branchekennis
  • Een vaste prijs per periode, geen verrassingen achteraf
  • Gewaarborgde continuïteit in onze dienstverlening
  • Korte verwerkingstijden, zodat u snel en efficiënt geholpen wordt

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Drs. Sjoerd Kuiper RB
Telefoon: 06 - 48 49 86 64
Angelique Bras
Telefoon: 078 - 648 15 55
Drs. Sjoerd Kuiper RB
Telefoon: 06 - 48 49 86 64
Angelique Bras
Telefoon: 078 - 648 15 55