Over Verstegen

Deskundig en slagvaardig

Bij Verstegen bieden we een uitgebreid scala aan (financiële) diensten, waaronder online boekhouden, salarisadministratie, jaarrekeningcontrole, fiscaal advies, HR-diensten, corporate finance en estate planning. Omdat deze activiteiten om nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid vragen staan kwaliteit en vakkundigheid bij ons centraal.

Als middelgroot kantoor zijn we trots op onze diverse klantenkring in het mkb en de publieke sector. In de publieke sector ligt onze focus voornamelijk op zorgorganisaties, lokale overheden en woningcorporaties, waar Verstegen zelfs een marktleider is binnen de zorgsector. Binnen het mkb werken wij voor een gevarieerde klantenportefeuille van kleine lokale bedrijven tot grote internationale ondernemingen.

Met vestigingen verspreid over Dordrecht, Assen, Delft, Goes, Gorinchem, Hoofddorp, Nieuwegein, Rotterdam en Zwolle zijn we altijd dichtbij om u optimaal te ondersteunen. We staan klaar om met persoonlijke aandacht en toewijding uw financiële vraagstukken aan te pakken en u te helpen uw zakelijke doelen te bereiken.

Sectorspecialisatie en mensgericht

Net zo belangrijk als wat we doen, is hoe we het doen

Bij Verstegen koesteren we integriteit, een professioneel-kritische houding, deskundigheid en betrokkenheid bij uw organisatie en de maatschappij. Deze waarden vormen het fundament van ons werk. In combinatie met ons uitgebreide dienstenaanbod en diepgaande sectorspecifieke kennis strekt onze rol zich verder uit dan die van een traditionele accountant.

Hoewel financiële activiteiten en de gezondheid van een organisatie vaak in verband gebracht worden met serieuze en formele zakelijke contexten, draait het bij ons ook om mensen, klantgerichtheid en persoonlijke aandacht. Bij Verstegen kunt u rekenen op korte lijnen, een sterke mate van (partner)betrokkenheid en interesse. Bovendien heeft u regelmatig contact met uw vaste accountteam van enthousiaste en besluitvaardige professionals. Met hun uitgebreide kennis en brede perspectief denken zij met u mee en kijken ze samen met u naar de toekomst. Wij zijn proactief en lossen problemen op, zodat u altijd goed voorbereid bent op de uitdagingen van morgen.

 

Kwaliteit en vakkundigheid

Bij Verstegen is kwaliteit het fundament

Bij Verstegen staan we voor hoogwaardige dienstverlening in alles wat we doen, van accountancy, fiscaal- of strategisch advies, of de audit & assurance praktijk. Een hoog opleidingsniveau, een kwaliteitsbewuste instelling van onze medewerkers en een goed doordachte platte organisatiestructuur zijn de fundamenten van de kwaliteit van Verstegen. Alleen zo kunnen wij diensten leveren met optimale afstemming op klantenwensen en de eisen van stakeholders met betrekking tot wet- en regelgeving. 

Onze teams zorgen ervoor dat ze constant op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in onze vakgebieden en uw sector om zo up-to-date te blijven en u goed te kunnen adviseren en ondersteunen.

Door onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring zijn we een waardevolle partner voor uw organisatie. Wij bieden niet alleen advies, maar ook een nauwe samenwerking om uw specifieke doelen te bereiken.

Bij Verstegen hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en oprechte interesse in uw bedrijf. Onze toegewijde professionals staan altijd klaar om met u mee te denken en maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij uw behoeften.

Toewijding aan een betere toekomst

Naast een focus op kwaliteit hechten wij ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Daarmee dragen wij bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn essentiële pijlers voor een succesvolle en verantwoordelijke organisatie. 

Duurzaamheid


Ons duurzaamheidsbeleid is gebaseerd op de 17 Sustainable Development Goals, met een sterke focus op gezondheid, gendergelijkheid, duurzame energie, verantwoorde consumptie en productie en partnerschap voor doelrealisatie. In onze inspanningen naar een groenere toekomst, hebben we concrete stappen ondernomen. Zo is de CO2-uitstoot drastisch verminderd en zijn we overgestapt op CO2-neutrale energie.

Zonnepanelen zijn geïnstalleerd op onze locatie in Dordrecht en we stimuleren duurzaam vervoer door medewerkers te ondersteunen bij de aanschaf van elektrische en plug-in hybride auto’s. We communiceren over onze eigen duurzaamheidsdoelen, bieden trainingen aan om bewustwording te vergroten en adviseren en ondersteunen bij duurzaamheidsregistratie.

Maatschappelijke betrokkenheid


We zijn met trots sponsor van onder andere de Augustijnenkerk en het Dordrechts Museum in Dordrecht. Daarnaast ondersteunt Verstegen het werk van Stichting Anders en de Dordtse Helden: een sociaal jongerennetwerk dat een schakel vormt tussen Dordtenaren die een steuntje in de rug nodig hebben en jongeren die vrijwillig hulp bieden.

Een bijzonder project is het maatjesproject, voor mensen met een beperking en voor statushouders. Vrijwilligers hebben regelmatig maatjescontact, waarbij samen wordt gewandeld, gekookt of koffiegedronken. Ook wordt praktische hulp geboden. Als accountantskantoor werken we veel met cijfers, maar het verhaal achter die cijfers is veel belangrijker. Een helpende hand kan grote voldoening geven en daarom ondersteunen wij de verbinding tussen jong en oud van harte. 

Aangesloten bij

Fizi zorgfinancials