HomeDiensten

Corporate finance
Betrouwbaar strategisch en financieel advies

Financieel advies op hoog niveau
Het verkopen of overnemen van een bedrijf is geen alledaagse bezigheid, net als het uitvoeren van herstructureringen, fusies of het aantrekken van investeerders. Gelukkig kunt u vertrouwen op onze specialisten van Verstegen Corporate Finance voor betrouwbaar strategisch en financieel advies van hoge kwaliteit.

Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij u graag bij de volgende zaken:

  • Bedrijfsovername
  • Financieringsadvies
  • Strategie en organisatie
  • Interim financieel management
  • Onderhandelingen en conflictbemiddeling

Van bedrijfsovername tot financieringsadvies

Bedrijfsovername
Bij een bedrijfsovername, opvolging, management buy-out of buy-in weegt emotie vaak zwaarder dan prijs en voorwaarden. Daarom is het goed om te weten dat u als ondernemer op onze objectieve en deskundige corporate finance-adviseurs kunt vertrouwen. We begeleiden het hele traject, van begin tot eind, inclusief de integratie na ondertekening van de overeenkomst. Natuurlijk werken we nauw samen met uw andere adviseurs.

Financieringsadvies
Of u nu de ambitie heeft om te groeien, te verkopen of juist over te nemen, wij helpen u bij het realiseren van uw plannen. Naast het bieden van gedegen waarderingen, kunnen wij u ook assisteren bij het opzetten en realiseren van complexe financieringen. Door onze uitgebreide expertise en nauwe samenwerking met de accountants en fiscalisten binnen ons bedrijf bent u verzekerd van snel en deskundig advies.

Strategie en organisatie
Een succesvolle organisatie moet zich voortdurend aanpassen aan veranderende markten. Onze specialisten helpen u bij het ontwikkelen van een doordachte strategie en de implementatie daarvan in uw ondernemings- en financieringsmodel. Zo kunt u waardegroei realiseren en uw onderneming toekomstbestendig maken. Of u nu financiële plannen heeft, zich zorgen maakt over uw onderneming of behoefte heeft aan strategische (her)oriëntatie; wij ondersteunen u bij corporate restructuring, post-fusie en integratie, internationale herstructurering en herfinanciering.

Interim financieel management
Soms kan een organisatie te maken krijgen met onvoorziene omstandigheden, zoals conflicten, het overlijden van een directeur-grootaandeelhouder (DGA), of andere bijzondere situaties waarin snel gehandeld moet worden. In deze gevallen kunt u rekenen op onze ervaren interim managers. Wij staan voor u klaar om uw organisatie door deze uitdagende situatie te loodsen.

“Vertrouw op onze specialisten voor betrouwbaar strategisch en financieel advies van hoge kwaliteit”
Maarten van Hemsbergen

Stabiliteit

Krachtig en menselijk
Onze interim managers begeleiden (veranderings-)processen en bieden stabiliteit. Ze brengen niet alleen effectief leiderschap, financieel management en operationele ervaring op het hoogste niveau, maar ook slagvaardigheid en resultaatgerichtheid met een menselijke maat.

Onderhandelingen en conflictbemiddeling
Bij financiële en bedrijfsmatige situaties is communicatie van groot belang. Wilt u graag een win-win oplossing bereiken bij een overname of in geval van een conflict? Onze specialisten kunnen u bijstaan in onderhandelingen en conflictbemiddeling om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Maarten van Hemsbergen MBA
Telefoon: 06 - 46 12 00 28
Telefoon:
Maarten van Hemsbergen MBA
Telefoon: 06 - 46 12 00 28