HomeThema ›

Fiscaliteit in de publieke sector
Wij zijn uw fiscale gids in de uitdagende publieke sector

Met onze uitgebreide kennis van alle belastingen, zoals loon-, omzet- en vennootschapsbelasting kunnen wij u in de publieke sector volledig ondersteunen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van overige wetgeving die van belang is voor de fiscaliteit in de publieke sector en bijhorende aandachtspunten. Denk voor de zorg- en welzijnssector aan de ANBI-status, WNT, Governance code Zorg en de Wtza. Ook voor specifieke wet- en regelgeving voor woningcorporaties, onderwijsinstellingen, gemeenten en gemeenschappelijke regelingen bent u bij ons op het juiste adres.

Ondersteuning op maat
Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en begrijpen als geen ander met welke uitdagingen u geconfronteerd wordt. Heeft u hulp nodig bij het verkrijgen van de ANBI-status, wenst u begeleiding bij een overname of juridische fusie, wilt u de statuten getoetst hebben of ondersteuning bij de monitoring op het fiscale proces? Wij staan klaar om u te helpen met fiscaliteit in de publieke sector.

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Mr. Gosse Hoekstra RB
Telefoon: 06 - 23 33 17 72
Angélique Verhagen-van Horik MSc RB
Telefoon: 06 - 13 25 13 68
Mr. Gosse Hoekstra RB
Telefoon: 06 - 23 33 17 72
Angélique Verhagen-van Horik MSc RB
Telefoon: 06 - 13 25 13 68