Samen zijn we Verstegen

Werken bij Verstegen betekent dat je bewust kiest voor een kantoor waar echt naar jou gekeken wordt. Iedereen heeft een uniek talent en wij bundelen deze krachten graag om samen verder te komen.  

Bij Verstegen vinden we de menselijke maat heel belangrijk. Je leert elkaar kennen, houdt rekening met elkaar en anticipeert op behoeften en wensen. Bij alles wat wij doen staat de relatie met elkaar en met onze opdrachtgevers centraal. Daarom investeren wij graag in jou en werken we in compacte teams, waardoor je je collega’s extra goed leert kennen en je de aandacht krijgt die je verdient! Daarnaast staat Verstegen bekend om haar vakmanschap en slagvaardigheid. Met deze eigenschappen als uitgangspunt zetten we ons als één team in om onze klanten verder te brengen, want samen zijn we Verstegen!

Wil jij werken in de accountancy, fiscaliteit, HRM of corporate finance? Werk je graag voor de top van het mkb én kleinere ondernemingen? Of ligt jouw uitdaging juist in de publieke sector, bijvoorbeeld bij zorgorganisaties, woningcorporaties of de lokale overheid? We hebben het allemaal in huis.

Hier kun je op rekenen


Open en informele
werkomgeving

Bij Verstegen zijn we collegiaal, heerst er een informele werksfeer, zijn we open en is er ruimte voor ontspanning. We vinden het belangrijk dat werk en privé in balans zijn.

 

Maatwerk in arbeidsvoorwaarden

Jouw inzet en prestaties worden beloond. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

Iedere medewerker kan zich zowel vakinhoudelijk als op vaardigheidsniveau ontwikkelen. Wij hebben een breed intern opleidingsprogramma en de faciliteiten om jouw persoonlijke ambities waar te maken.

Compacte, vaste teams

Je krijgt het vertrouwen om in grote mate zelfstandig jouw werkzaamheden te organiseren en uit te voeren. Dat kan omdat  je in vaste, compacte teams werkt waar de focus ligt op gerichte coaching, persoonlijke aandacht en jouw ontwikkeling volgens je eigen plan.

 

Ontwikkeling bij Verstegen

Wij dagen je uit om jezelf te blijven ontwikkelen in een positieve en open sfeer, waar teamwork centraal staat. Samen gaan wij voor de beste kwaliteit.

Als starter zet je de eerste stappen in je carrière en leer je op de werkvloer veel van je collega’s. Door te investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen Verstegen kun je snel een volgende stap maken, met voldoende carrièreperspectief voor ervaren collega’s. Verstegen biedt hiervoor interne scholing, waaronder permanente educatie, sectorspecifieke cursussen en diverse vaardigheidstrainingen. Zo blijf je ook op de hoogte van de actualiteiten in jouw vakgebied.

We faciliteren je optimaal bij je studie dankzij onze studieregeling, contacten met universiteiten en hogescholen, en mogelijkheden voor jouw praktijkstage. Hierdoor krijg je de kans om theoretische kennis direct in de praktijk toe te passen en een brug te slaan tussen je studie en je carrière bij Verstegen. Zo leg je een uitgebreide en veelzijdige basis voor een succesvolle toekomst.

 

Wat past er bij jou?

Stel de filter in op jouw wensen. Niet gevonden wat je zoekt of past een profiel niet helemaal bij jou maar heb je wel interesse? Stuur dan een open sollicitatie.  Versterking is altijd welkom. Wij kijken samen welke mogelijkheden er zijn.

Filters

Mijn interesse gaat uit naar... jollycons-[category]/icons/svg/icon-ui-1-close Created with Sketch.

{{filter.naam}}

{{optie}}

{{optie}}

Selecteer eerst filters

Om relevante resultaten te tonen dien je eerst filters aan te vinken.
Zoek bijvoorbeeld op locatie, branche of specialisme.

{{v.title}}
{{v.korte_intro_in_1_zin}}
{{v[tag.key]}}

Er zijn geen resultaten gevonden

Selecteer in het filter hiernaast wat bij jou past voor een overzicht van resultaten

Bekijk alle resultaten

Jouw vragen nog niet beantwoord?

We horen graag van je. Ben je enthousiast geworden, maar twijfel je of een profiel voldoende bij je past? Heb je een algemene vraag? Neem gerust contact met ons op!

sollicitatie@verstegenaccountants.nl

078 – 648 15 55