HomeSectoren

Internationale bedrijven
Inzichten en advies voor succesvol internationaal ondernemen

Als ondernemer ziet u altijd kansen en durft u risico’s te nemen. U weet wat u te doen staat en u heeft een groot netwerk. Toch kunt u tegen uitdagingen aanlopen. Wat als die grote kans in het buitenland ligt? Met welke partners gaat u dan in zee?  We zijn lid van MGI Worldwide, een internationale samenwerking van onafhankelijke accountants, fiscalisten en financieel adviseurs. We delen kennis en ervaring, brengen elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en komen een paar keer per jaar bij elkaar.

Wereldwijde samenwerking

We kunnen u in contact brengen met betrouwbare partners over de hele wereld. Of het nu gaat om een deelneming of om een eenmalig project, we bieden een one-stop-shop, met diverse, onafhankelijke specialisten. Er wordt proactief met u meegedacht en u wordt gewezen op bijzonderheden in het betreffende land. Andersom wijzen we ook een buitenlandse onderneming de weg in Nederland. We kunnen u helpen bij:

  • Advies over de structuur
  • Begeleiding bij de oprichting en registratie
  • Het helpen opzetten van de administratie
  • Opstellen van de jaarrekening en publicatie ervan bij de Kamer van Koophandel
  • Indienen van de benodigde belastingaangiften
  • Verzorgen van de verloning
  • HR-ondersteuning

We bieden meerwaarde door u, waar nodig, op weg te helpen. In de opstartfase is lokale kennis cruciaal voor een goed begin. Met onze onafhankelijke partners in het buitenland bent u ervan verzekerd dat u aan alle lokale verplichtingen voldoet. Zo maakt u een goede start.

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Drs. Sjoerd Kuiper RB
Telefoon: 06 - 48 49 86 64
Robbert Dorst AA
Telefoon: 06 - 43 00 11 66
Drs. Sjoerd Kuiper RB
Telefoon: 06 - 48 49 86 64
Robbert Dorst AA
Telefoon: 06 - 43 00 11 66