HomeSectoren

Woningcorporaties
Woningcorporaties

Bij Verstegen hebben we een unieke specialisatie in de publieke sector. Onze focus ligt daarbij op de zorg, lokaal bestuur én woningcorporaties. We geloven dat ons specialisme zorgt voor een bijzondere wisselwerking tussen deze drie sectoren.

Actuele ontwikkelingen en de groeiende samenwerking tussen de sectoren wonen, zorg en lokaal bestuur versterken de meerwaarde van onze geïntegreerde aanpak in de publieke sector. We zijn ervan overtuigd dat de interactie tussen woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen de komende jaren alleen maar intensiever zal worden. Door de gebundelde kennis van wonen, zorg en lokaal bestuur zijn wij een waardevolle gesprekspartner voor commissarissen en bestuurders.

Binnen de woningcorporaties waar wij actief zijn, hebben we bewezen specialistisch werk te leveren op het gebied van volkshuisvesting. We bieden uitgebreide diensten aan woningcorporaties, variërend van accountantscontrole tot fiscale advisering en administratieve ondersteuning. Op deze manier ondersteunen we woningcorporaties op diverse vlakken, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken.

Onze betrokkenheid en continue kennisontwikkeling

Hoe blijven wij uw betrouwbare en deskundige partner? We houden onze kennis up-to-date door actief deel te nemen aan belangrijke initiatieven en samenwerkingsverbanden. Als agenda-lid van de werkgroep RJ 645, die zich bezighoudt met verslaggevingsregels voor woningcorporaties, blijven wij op de hoogte van eventuele veranderingen in de verslaggeving. Daarnaast waren wij betrokken bij de totstand­koming van de Publieke Managementletter. Dit is een initiatief vanuit onze beroepsorganisatie NBA en gaat in op aspecten die door de gezamenlijke accountants(kantoren) worden gesignaleerd. Verder hebben we regelmatig overleg met vertegenwoordigers van de Autoriteit Woningcorporaties. Voor het opstellen van het accountantsprotocol is recentelijk een werkgroep samengesteld van onder meer afgevaardigden van ministerie BZK, Aedes, NBA en drie accountantskantoren waaronder Verstegen.

Met onze kennissessies blijft u op de hoogte

Wij hechten veel waarde aan kennisdeling. Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten voor bestuurders en toezichthouders van woningcorporaties. Het delen van ervaring en kennis tussen accountant en klant staat hier centraal.

Verstegen is lid van de NBA-Sectorcommissie Woningcorporaties, een platform van accountants die werkzaam zijn voor of in de sector van woningcorporaties. Dit vanuit een behoefte aan overleg en afstemming tussen sectoraccountants en met andere betrokkenen.

 

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

ing. John Wisse RA
Telefoon: 06 - 55 85 33 42
Moussa Azzaimi MSc
Telefoon: 06 - 11 31 91 07
ing. John Wisse RA
Telefoon: 06 - 55 85 33 42
Moussa Azzaimi MSc
Telefoon: 06 - 11 31 91 07