Home 5 Sectoren

Gespecialiseerd en betrokken

Met meer dan vijftig jaar ervaring in de accountancy en advies zijn we met recht specialisten te noemen. We hebben ons in die jaren toegelegd op de publieke sector en het mkb. Onze specialismen zijn onder te verdelen in zeven sectoren, die u hieronder kunt vinden.

Zorg & Welzijn

Als zorg- of welzijnsorganisatie wilt u de beste zorg en dienstverlening leveren, met aandacht voor klant en werknemer. Een financieel gezonde bedrijfsvoering is daarbij cruciaal. De uitdagingen die u tijdens dit werk tegenkomt vragen om specifieke expertise. Soms is externe deskundigheid nodig. Wilt u meer zekerheid over de (toekomstige) financiële resultaten? Of wilt u dat er met u wordt meegedacht over de financiële haalbaarheid van uw algehele strategie of van specifieke business cases? Hiervoor kunt u bij Verstegen terecht.

LEES VERDER >

Mkb

Als ondernemer houdt u van kansen en durft u risico’s te nemen. Inzicht in de financiële status van uw onderneming vormt de basis voor beslissingen en geeft rust. Onze financiële specialisten staan elke dag voor u klaar, of u nu regionaal, landelijk of internationaal opereert. Ze bieden hoogwaardige dienstverlening waar u op kunt vertrouwen. We leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij wat u nodig heeft, van boekhouding tot fusies en overnames.

LEES VERDER >

Familiebedrijven

Nederland telt circa 285.000 familiebedrijven, variërend van klein tot groot. Leiding en eigendom liggen meestal in handen van één persoon of één familie. Familiebedrijven dragen bij aan een derde van de werkgelegenheid en economische activiteit in het niet-financiële bedrijfsleven. Hoe komt het dat veel familiebedrijven generatie na generatie stabiel en succesvol zijn?

LEES VERDER >

Overheid & Lokaal bestuur

Een goed functionerende overheid vormt de ruggengraat van een stabiele samenleving en is essentieel voor vertrouwen in de samenleving en een gezonde economie. Overheden staan voor toenemende taken en uiteenlopende uitdagingen. Het lokaal bestuur staat dicht bij haar inwoners en heeft daardoor een directe impact op hun dagelijks leven. Betrouwbaarheid en transparantie zijn hierbij de sleutelbegrippen. Door onze focus op de publieke sector begrijpen wij als geen ander wat u bezighoudt. Met onze diepgaande kennis en ervaring kunnen wij u deskundig en waardevol advies geven.

LEES VERDER >

Notariaat

Het notariaat speelt een belangrijke rol in het rechtsverkeer, waarbij de notaris zekerheid biedt over  rechtsgeldige, bindende afspraken. Integriteit, onpartijdigheid en onafhankelijkheid zijn essentieel in het notarisberoep en worden gewaarborgd door specifieke wetgeving. Daarnaast kent de financiële verslaggeving van een notarispraktijk strikte eisen. Met onze ervaring kunnen wij met u meedenken over deze uitdagingen.

LEES VERDER >

Woningcorporaties

We hebben een unieke specialisatie in de publieke sector. Onze focus ligt daarbij op de zorg, lokaal bestuur én woningcorporaties. We geloven dat ons specialisme zorgt voor een bijzondere wisselwerking tussen deze drie sectoren. Actuele ontwikkelingen en de groeiende samenwerking tussen de sectoren wonen, zorg en lokaal bestuur versterken de meerwaarde van onze geïntegreerde aanpak in de publieke sector. We zijn ervan overtuigd dat de interactie tussen woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen de komende jaren alleen maar intensiever zal worden. Door de gebundelde kennis van wonen, zorg en lokaal bestuur zijn wij een waardevolle gesprekspartner voor commissarissen en bestuurders.

LEES VERDER >

Internationale bedrijven

Als ondernemer ziet u altijd kansen en durft u risico’s te nemen. U weet wat u te doen staat en u heeft een groot netwerk. Toch kunt u tegen uitdagingen aanlopen. Wat als die grote kans in het buitenland ligt? Met welke partners gaat u dan in zee?  We zijn lid van MGI Worldwide, een internationale samenwerking van onafhankelijke accountants, fiscalisten en financieel adviseurs. We delen kennis en ervaring, brengen elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en komen een paar keer per jaar bij elkaar.

LEES VERDER >

 

Direct contact?

Wij helpen u graag met informatie over onze diensten, een persoonlijk advies op maat of andere vragen.