HomeDiensten

Accountancy
Betrouwbare cijfers en deskundig advies

Wel of geen prijsverhoging doorvoeren? Is een herfinanciering mogelijk? Als bestuurder of ondernemer staat u voor grote vragen en uitdagingen. Betrouwbare informatie helpt om de juiste beslissing te nemen, net als deskundig advies en een goede sparringpartner die weet wat er speelt. Al meer dan vijftig jaar staat Verstegen iedere dag klaar voor ondernemingen van klein tot groot en tal van organisaties in de publieke sector, met ruim 230 uitstekend opgeleide professionals en vanuit negen locaties in Nederland.

Wij geloven in de kracht van kwaliteit

Dat betekent dat we uw organisatie graag goed leren kennen. Onze betrokkenheid, gecombineerd met onze financiële expertise, zorgt voor onafhankelijk en doordacht advies op maat. We hebben niet alleen oog voor de cijfers, maar ook voor de organisatie, uw mensen en de toekomst.

Als accountants maken we financiële informatie overzichtelijk en inzichtelijk. Met deze kennis kunt u strategische keuzes maken en scherper aan de wind varen.

Naast het samenstellen van de jaarrekening ondersteunen en ontzorgen wij u met de volgende aanvullende diensten:

  • Het slim en efficiënt inrichten van uw administratie
  • Betrouwbare managementinformatie
  • Advies over, en het opstellen van, tussentijdse rapportages
  • Bijzondere verklaringen voor bijvoorbeeld brancheorganisaties en toezichthouders
  • Snel prognoses en toekomstscenario’s doorrekenen
  • Bijzonder onderzoek, zoals waarderingsvraagstukken en due diligence
"Betrouwbare financiële informatie en doordachte advisering is belangrijk voor uw onderneming om goede beslissingen te nemen. Wij ondersteunen u daar graag bij"
Arie Vat

Financiële professionals

Onze samenstellingsverklaring is een solide bevestiging dat de jaarrekening voldoet aan alle wettelijke eisen en zorgvuldig tot stand gekomen is.

Als accountants zien we onszelf graag als financiële professionals met toegevoegde waarde. Tegelijkertijd zijn we nuchter en vinden we integriteit een groot goed. Vooruitdenken, samenwerken en midden in de samenleving. Welkom bij Verstegen.

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Drs. Arie Vat RA
Telefoon: 06 - 11 01 28 62
Anke Garstman-Slob RA
Telefoon: 06 - 22 91 43 25
Drs. Arie Vat RA
Telefoon: 06 - 11 01 28 62
Anke Garstman-Slob RA
Telefoon: 06 - 22 91 43 25