HomeKennisEvents

Event: vierde dinsdag van september

UITNODIGING

“De vierde dinsdag van september”

Op dinsdag 24 september 2024 vindt de jaarlijkse mkb-cliëntendag weer plaats. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wat zit er dit jaar in het koffertje?
Het nieuwe kabinet heeft ambitieuze doelen aangekondigd, maar de impact wordt pas duidelijk als ze in de belastingwetgeving zijn verwerkt. Op deze vierde dinsdag van september bespreekt Jan van Neerbos, fiscalist en partner bij Verstegen, de stand van zaken en de verwachtingen van hetgeen er dan op tafel ligt. Uiteraard nemen we ruim de tijd om u op de hoogte te brengen van de gevolgen van de fiscale wijzigingen voor u als ondernemer. Welke factoren zullen de fiscale koers van ons land op welke manier beïnvloeden en hoe werkt dat in uw voordeel?
Jan en Jort Kelder zullen u deze middag en avond samen door het komende belastinglandschap loodsen.

 Scroll snel naar onder en schrijf u in!

Scherpe analyses en prikkelende discussies

Het wordt een bijeenkomst vol intellectuele uitdaging en diepgaande discussie als Jort Kelder, meester van het debat met liefde voor fiscaliteit, als dagvoorzitter de leiding neemt.
Bereid u voor om uitgedaagd te worden door kleine, zorgvuldig geselecteerde mediafragmenten die de complexe wereld van ons belastingstelsel aanstippen. Met Jort Kelder aan het roer, belooft het een sessie te worden vol pittige vragen en verrassende wendingen. Jort staat bekend om zijn welbespraaktheid, humor en unieke presentatiestijl. Hij zal zelf geen blad voor de mond nemen terwijl hij u uitdaagt om samen met ons de nuances en implicaties van de Miljoenennota onder de loep te nemen.

 

 

 

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over het event.

Programma: 

16.00 uur Inloop
16.45 uur plenaire gedeelte
18.15 uur netwerkborrel

Locatie: Energiehuis Dordrecht. Noorderdijk 148, Dordrecht

Parkeren: We raden u aan om te parkeren in de garage achter het energiehuis.
Lijnbaan 198, Dordrecht

Openbaar vervoer: Op Centraal Station Dordrecht kunt u een bus pakken naar Noorderdijk Dordrecht en vanaf daar is het nog vijf minuten lopen naar de locatie.
Fietsen met een deel- of OV-fiets vanaf het station kan ook, dat is een kleine tien minuten fietsen.

Meld u hier aan

Inschrijfvoorwaarden

Klachtenregeling

Meer informatie over hoe we uw persoons­gegevens gebruiken, kunt u lezen in ons Privacyverklaring.