HomeArtikelen

Verstegen Hoofddorp groeit en verhuisd
Verstegen Hoofddorp groeit en verhuisd
May 1, 2024
Redactie

Verstegen Hoofddorp is recent verhuisd! Door de snelle groei van zowel het publieke sector als het mkb-team was meer ruimte nodig. Nu zitten ze een verdieping hoger, met een volledig op de Verstegen-stijl aangepast interieur dat mooiere en betere werkplekken biedt voor alle collega’s. Partner John Wisse vertelt over de uitbreiding en blikt terug op de geschiedenis van onze vestiging in Hoofddorp.

“Sinds de start op 1 januari 2017 is Verstegen Hoofddorp snel gegroeid”, vertelt John. “Al na drie á vier jaar bleek de vestiging uit zijn jasje te groeien en werd er een grote kantoorruimte gehuurd. Nu, slechts een paar jaar later, is ons team zo sterk gegroeid dat we zijn verhuisd naar een veel grotere ruimte binnen hetzelfde pand. Het interieur op deze nieuwe verdieping is volledig afgestemd op de huisstijl van Verstegen, met prachtige, comfortabele en ruime werkplekken.”

De uitbreiding naar Hoofddorp in 2017 was een strategische zet, legt John uit. “We hadden al een locatie in Assen. Bij mijn overstap naar Verstegen ontstond – met de andere partners – het idee om een soortgelijke stap te zetten in Hoofddorp, in een regio met een enorm potentieel op het gebied van werk en arbeid. Wat we met z’n 2en begonnen, is uitgegroeid tot een team van ruim twintig medewerkers in Hoofddorp. Dit is gelukt door de nauwe samenwerking met andere locaties, vooral Dordrecht.”

“Met een flinke inzet op werving van nieuwe collega’s, de overstap van enkele ervaren collega’s die vanuit Dordrecht werkten, ontstond de ruimte om in een mooi tempo te groeien. Dat is goed gelukt, voor zowel het team als qua aantallen en qua typen klanten.”

Uitbreiding naar het mkb

Verstegen Hoofddorp richtte zich eerst vooral op de publieke sector, maar sinds anderhalf jaar is er een groeiende mkb-praktijk. Dit geeft de locatie een mooie impuls. “Een deel van onze medewerkers heeft ook interesse om ervaring op te doen in het mkb en de grote mkb-markt van groot-Amsterdam biedt aanzienlijke kansen”, aldus John. In deze regio’s zet Verstegen stevig in op lokale netwerken, met succesvolle samenwerkingen met de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool InHolland als gevolg. Daarvoor dank aan de collega’s die daar actief de relaties onderhouden.”

De verhuizing van Verstegen Hoofddorp biedt niet alleen ruimte voor groeiende dienstverlening, maar ook voor betere werkplekken en klantbijeenkomsten. “We blijven hier vanwege de goede bereikbaarheid en faciliteiten, die essentieel zijn voor ons klantgerichte werk”, benadrukt John. “Ons langetermijn-doel is om vanuit deze locatie de andere adviezen en het liefst ook met een team het fiscaal werk te kunnen leveren. Nu wordt dat overigens meer dan uitstekend gedaan door de collega’s in Dordrecht.”

“Ik ben trots op de teams die we in Hoofddorp hebben”, vertelt John. “Het mkb-team is jong en gedreven, klaar om uit te breiden en meer klanten te bedienen. Het publieke sector-team groeit al langer en heeft zijn wortels al duidelijk in de regio zitten. Ook onze klantenportefeuille blijft daardoor gestaag groeien.”

John concludeert: “Onze positie ten opzichte van concurrenten is sterk, met een focus op auditwerk en onze kenmerkende expertise in de publieke sector. Voor samenstelwerkzaamheden werken we nauw samen met Verstegen Nieuwegein. Met de verwachte groei van het mkb-team kunnen we een nog uitgebreidere dienstverlening bieden.”

Ook samenwerken met Verstegen? Neem contact op met John!

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

John Wisse
Telefoon: (06) 55 85 33 42
E-mail: J.wisse@verstegenaccountants.nl