HomeArtikelen

Partners Anke Garstman en Cecile Ouwerkerk over kantoor Gorinchem
Partners Anke Garstman en Cecile Ouwerkerk over kantoor Gorinchem
August 1, 2024
Redactie

25 jaar geleden begonnen Anke Garstman en Cecile Ouwerkerk een kantoor in hun eigen woonplaats Gorinchem: G&O registeraccountants.

Na een aantal succesvolle jaren was nieuwe wet- en regelgeving rondom wettelijke controles voor hen aanleiding uit te kijken naar nieuwe samenwerkingsverbanden. De keuze viel op Verstegen. Er was direct een goede klik en er ontstond een plezierige samenwerking. In 2011 werd het officieel en in 2012 volgde de naamsverandering: G&O Verstegen. Inmiddels is G&O een echte vestiging van Verstegen en opereert ook onder de naam Verstegen accountants en adviseurs.

Anke en Cecile werken inmiddels al 25 jaar samen. “Op 1 augustus 1999 begonnen we met G&O. We hebben allebei eerst bij een groot accountantskantoor gewerkt, Cecile bij KPMG en ik via fusies uiteindelijk bij het huidige PWC”, vertelt Anke. Op een gegeven moment merkten we beiden dat ons hart meer uitgaat naar het midden- en kleinbedrijf dan naar beursgenoteerde ondernemingen. Bovendien wilden we allebei dichter bij huis gaan werken.”

Cecile: “We komen allebei uit Gorinchem en hebben op dezelfde basisschool en middelbare school gezeten, alleen niet bij elkaar in de klas. We werden collega’s toen we bij een accountantskantoor in Gorinchem gingen werken.”

Anke gaat verder: “Na een aantal jaar kregen we te maken met een management buy-out. We hebben een deel van het klantenpakket overgenomen en er zijn drie mensen meegegaan. We zijn maar gewoon begonnen. Inmiddels hebben we een kantoor met bijna 20 mensen.”

Samenwerking met Verstegen

“Als klein kantoor zijn we groot in onze dienstverlening’, vertelt Anke. ‘Dat is mede dankzij de samenwerking met Verstegen. We kunnen onze klanten daardoor ook adviseren op het gebied van HRM, fiscaliteit, estate planning en financiële planning.”

Cecile: “Wij maken echt deel uit van de Verstegen familie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de ondersteuning tijdens drukke periodes. Dan werken onze mensen van de salarisadministratie of onze secretaresse tijdelijk voor Dordrecht. Andersom worden wij vanuit Dordrecht volop ondersteund. En collega’s van de andere vestigingen zijn natuurlijk welkom om hier een paar uurtjes te werken als ze in de buurt zijn voor afspraken.” Anke geeft nog een voorbeeld: “Ik zit in diverse overleggroepen, bijvoorbeeld voor het klantenportaal. Dat laat zien dat onze input wordt gevraagd en onze stem wordt gehoord.”

“De samenwerking is de afgelopen jaren alleen maar beter en hechter geworden’, zegt Cecile. ‘We lopen mee in het opleidingsprogramma, we hebben één grote gezamenlijke telefooncentrale. Fiscale opdrachten en adviezen doen we samen met Sjoerd Kuiper en Gerrit-Jan Sikkema, fiscalisten die werken vanuit kantoor Dordrecht. De controleopdrachten doen we met Arie Vat en Edzo van den Berg, beiden RA accountants en partners bij Verstegen. Over en weer is er uitwisseling en we spreken elkaar regelmatig. Wat ons betreft is het een goed huwelijk.”

 

Verstegen in Gorinchem richt zich vooral op dienstverlening voor het mkb. Hierbij is klantcontact en het leveren van kwaliteit aan de klant van het hoogste belang. Anke Garstman en Cecile Ouwerkerk zijn oprichters en partners van deze locatie.

Geïnteresseerd in werken bij Verstegen in Gorinchem? Kom een bakje koffiedrinken (link) of bekijk de vacatures (link).

 

 

 

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Cecile Ouwerkerk
Telefoon: 06 - 51 35 25 54
E-mail: c.ouwerkerk@verstegenaccountants.nl