Verstegen accountants
Nieuwegein

Verstegen accountants Nieuwegein is gespecialiseerd in de publieke sector, maar profiteert daarnaast van de sterke samenwerking tussen al onze locaties. Dit betekent dat klanten in Nieuwegein niet alleen terecht kunnen voor accountancy en audits voor overheidsinstellingen, zorgorganisaties en onderwijsinstellingen, maar ook gebruik kunnen maken van onze expertise op het gebied van MKB-dienstverlening en fiscaal advies.

Deze samenwerking tussen vestigingen stelt ons in staat om bedrijven en instellingen breder te ondersteunen. Heeft u als publieke organisatie behoefte aan fiscaal advies of wilt u als MKB-ondernemer gebruikmaken van onze diensten in Nieuwegein? Dankzij de nauwe samenwerking tussen onze kantoren kunnen we deze diensten efficiënt aanbieden, ongeacht uw locatie of sector.

Onze klanten profiteren van de uitgebreide kennis en ervaring die in het hele Verstegen-netwerk beschikbaar is. Of het nu gaat om een lokale onderneming of een publieke instelling, wij bieden altijd maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant. Deze brede samenwerking betekent dat elke klant van Verstegen accountants Nieuwegein kan rekenen op een geïntegreerde aanpak, met toegang tot experts in accountancy, fiscaal advies en meer.

 

Alice Crawford
Receptie

Gerda van Essen
Directiesecretaresse

Telefoon: 06 – 30 07 76 08

Lynette van der Burg
Human resources

Diensten

Verstegen acountants ontzorgt u volledig

Artikelen

Het laatste nieuws uit Nieuwegein

CSRD: wat betekent het voor u?

De CSRD verplicht bedrijven om te rapporteren over duurzaamheidsinformatie, gebaseerd op de European Sustainanibility Reporting Standards (ESRS). Dat betekent dat bedrijven moeten rapporteren over informatie op drie onderwerpen: milieu, sociaal en bestuur (ESG). Dit kan bijvoorbeeld gaan over CO2-uitstoot, man-vrouwverdeling in de top, het personeelsbeleid of ethisch bestuur. Goed voor het onderscheid: de CSRD is de wetgevingstitel, terwijl de ESRS-richtlijnen de naam is van de standaarden waar daadwerkelijk over gerapporteerd moet worden.

LEES VERDER >

Verstegen werkt aan een toekomstbestendig mkb met investering in Dutch Carbon Consultants

Verstegen accountants en adviseurs investeert in duurzaamheidsadviesbureau Dutch Carbon Consultants (DCC). Hiermee speelt het best presterende accountantskantoor van 2023 (rapport Aeternus corporate finance) in op de groeiende adviesvraag van bedrijven die moeten voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving op dit gebied, zoals de CSRD. Met de investering laat Verstegen zien dat zakelijke én duurzame groei hand in hand gaan.

LEES VERDER >

Klantportret: Quasar en Expo Trading

Dit artikel verscheen eerder in het 50 jaar jubileummagazine. ©2022 Twee familiebedrijven, twee verhalen en tal van overeenkomsten op nog geen 15 kilometer afstand van elkaar: Quasar in Giessen en Expo Trading in Gorinchem. Allebei al tientallen jaren klant bij Verstegen. Allebei zeer succesvol, ook internationaal. Allebei producent van verlichting, de een trendy en hip, de ander exclusief en op maat. Dit is een tweeluik over de eerste en tweede generatie van de families Van Gammeren en Eshuis, over opvolging en leiderschap, over zwarte sneeuw zien en uiteindelijk weer het licht.

LEES VERDER >

Bekijk alle artikelen

Vacatures

Werken in Nieuwegein?

Filters

Mijn interesse gaat uit naar... jollycons-[category]/icons/svg/icon-ui-1-close Created with Sketch.

{{filter.naam}}

{{optie}}

{{optie}}

Selecteer eerst filters

Om relevante resultaten te tonen dien je eerst filters aan te vinken.
Zoek bijvoorbeeld op locatie, branche of specialisme.

{{v.title}}
{{v.korte_intro_in_1_zin}}
{{v[tag.key]}}

Er zijn geen resultaten gevonden

Selecteer in het filter hiernaast wat bij jou past voor een overzicht van resultaten

Bekijk alle resultaten

Contact

We helpen u graag verder!

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet contact op te nemen met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Adriaan Simons
Telefoon: 06-13790117

a.simons@verstegenaccountants.nl

Telefoon:
Adriaan Simons
Telefoon: 06-13790117

a.simons@verstegenaccountants.nl